Våra fastigheter

Våra fastigheter ligger i de centralare stadsdelarna Viken,Herrhagen,Haga,Hagaborg och Norrstrand som har gångavstånd till centrum.

Norrstrand

Lagmansgatan 17

Fastigheten har 4 st lägenheter från 1.or till 2.or, 3 st affärslokaler och en kontorslokal, nära till skola o dagis. Här finns även pråmkanalens kontor.

Norrstrand

Norra Allén 32

Fastigheten består av 8 st lägenheter från 1:or – 3:or. 2 st lokaler. Fastigheten ligger på Norrstrand i ett mycket lugnt och fint område och ligger nära till skola, mataffärer och dagis.

Norrstrand

Norra Allén 23

Denna fastighet ligger på Norrstrand i ett mycket lugnt och fint område och ligger nära till skola, mataffärer och Norrstrands centrum. Fastigheten består av 1 lokal och 8 st lägenheter 1.or till 4:or. P-plats finns.

Hagaborg

Hagaborgsgatan 6-8

Denna fastighet ligger på Norrstrand i ett mycket lugnt och fint område och består av 17 st lägenheter 1:or till 4:or. P-plats finns. Nära Norrstrands centrum, Sundstatjärn och skola.

Hagaborg

Hagaborgsgatan 11

Denna fastighet ligger på Norrstrand i ett mycket lugnt och fint område och består av 8 st lägenheter 2:or 46 kvm. P-plats finns. Nära till Norrstrandscentrum, Sundstatjärn och Gubbholmens grönområde samt nära till skola och mataffärer.

Norrstrand

Ransätersgatan 4. Eriksborgsgatan 7. Björnrborgsgatan 9

I denna fastighet med 48 st lägenheter, 1:or till 3:or ligger på Norrstrand i ett mycket lugnt och fint område Hiss o stort garage finns under fastigheten. Granne med Wallinders Livs.

Haga

Mariedalsgatan 3

Gamla Frälsningsarmen ombyggd till 12 st fina lägenheter 1:or-3:or. P-platser finns.

Haga

Repslagaregatan 12

26 st nybyggda lägenheter med hög standard, inglasade balkonger. Vattenburen golvvärme och all maskinellutrustning. P-plats finns att hyra. Gångavstånd till centrum.

Herrhagen

Verkstadsgatan 2

Denna fastighet ligger på Herrhagen ,nära till skola, mataffärer och centrum. Fastigheten består av 46 st lägenheter. Parkeringsplats finns att hyra, både med och utan motorvärmare.

Viken

Jungmansgatan 4A och 4B

Denna fastighet ligger på Viken i ett mycket lugnt och fint område och ligger nära till skola, mataffärer och centrum samt Mariebergsviken. Fastigheten består av 12 st lägenheter. 1:or till 4:or. P-plats finns.

Viken

Styrmansgatan 6. Jungmansgatan 5.

Fastigheten har 16 lägenheter, 1:or – 3:or alla med balkong. 11 parkeringsplatser med motorvärmare. 2 garage.

Sundsta

Rudsvägen 17

Centralt område nära skolor, affärer och sporthall/badhus. Fastigheten består utav 24 st 2:or. P-plats finns.